De onderneming

Onze missie

Mensen een glimlach bezorgen bij het drinken van onze wijnen.

Het rechtstreeks importeren van wijnen met een uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhouding. De geselecteerde producten komen van wijnbouwers met een passie voor hun product en die bij voorkeur verbouwen met respect voor de natuur. Dit alles wordt aan onze klanten aangeboden door van klantvriendelijkheid en service een prioriteit te maken.

 

Onze grote troeven

Het aanbieden van (h)eerlijke wijn aan een eerlijke prijs.
Deskundige raad geven over wijn in combinatie met gerechten.
Het bewaren van de wijnen in speciaal daarvoor gebouwde kelders.
Service na verkoop.

 

Van particulier tot multinational.

Of u nu een horecaonderneming, een bedrijf of een particulier bent, iedereen die van lekkere wijn houdt, vindt gegarandeerd zijn gading in ons gamma en kan rekenen op een totaal servicepakket.

Kom zeker eens langs in ons verkoppunt met uitgebreide keuze aan verschillende kwaliteitswijnen, champagnes, likeuren en geestrijke dranken en een pracht aan geschenkartikels.


De opslagruimte

In onze ondergrondse opslagruimte van meer dan 1500 m² worden onze wijnen in ideale omstandigheden bewaard. Onze ruime voorraad staat onmiddellijk ter uwer beschikking.

Onze kelders zijn speciaal ontworpen om onze wijnen in ideale omstandigheden te laten evolueren.


Wijnen

Wij zijn gespecialiseerd in import van vooral Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen en beschikken over een ruim gamma wijnen waaronder ook minder gekende appellaties, gaande van de betere streekwijnen tot de Grand Cru Classé.

DULST wijn met advies importeert voornamelijk "mise au chateau" en "mise au domaine" wijnen. Voor elke wijn in ons gamma worden er verschillenden geproefd binnen een appellatie en enkel de beste prijs/kwaliteit-wijnen worden geselecteerd.Likeuren & destillaten

Ook van alcohols voeren wij een groot gamma kwaliteitsproducten in: zoals bijvoorbeeld een kurkdroge sherry, een vintage port, een brandy napoleon of de absolute top binnen Cognac de 'Ch. d'Orignac'.
Verder verdelen wij een ruim gamma Malt-Whisky's, jenevers,... .

Qivino

Uit Wijnen & Likeuren Dulst is op 1 februari 2004 Qivino ontstaan. Deze afzonderlijke onderneming, opgericht als resultaat van een doorgedreven passie voor wijn, ontwikkelde een pasklaar systeem dat verhindert dat de oxidatie van wijn in een geopende fles de smaak en de aroma's in een neerwaarse spiraal duwt.

Kortom, het perfecte systeem om wijn te bewaren in een geopende fles. 


Zoeken naar wijnen:
Informatie aanvragen?
Klik hier of 016 40 10 28
wijnen@dulst.be
DULST_Openingsuren-2015.gif
DULST_online-sommelier.gif

logo facebook5.jpg

Bierbeekstraat 21 - 3052 Blanden (vlakbij Leuven)
Tel: +32(0)16 40 10 28 - Fax: +32(0)16 40 91 00 - E-mail: wijnen@dulst.be
created and supported by www.xelos.be