Inspiratie voor een geslaagd wildseizoen

Het wildseizoen is van start gegaan ...

Een culinaire periode om naar uit te kijken! Uiteraard kan u het hele jaar door wild eten, maar vanaf 15 oktober tot het eindejaar kan u genieten van de heerlijkste lekkernijen uit het 'wilde' wildseizoen. Zo staan heel wat gerechten in teken van lekkere bereidingen op basis van hert, fazant, haas, eend, patrijs, everzwijn, kwartel, hinde, konijn, sneeuwhoender, reebok, enz.      

Wijnen-en-Likeuren-Dulst_hi.gif          Wijnen-en-Likeuren-Dulst_kw.gif


Bij fantastische gerechten, horen uiteraard gepaste wijnen.
Hier hebben we alvast enkele 'wild(e)' aanraders:

  • (IT) Abate di Sant Agnese - Chianti Classico DOCG | 2010

      Ideaal bij gevogelte zoals fazant, eend, patrijs enz.

      € 11,50 incl. BTW | Klik hier voor de volledige productfiche

 

  • (FR) La Cabotte - Gabriel - Côtes du Rhône Villages | 2010

      De wijn kan perfect geserveerd worden bij wit vlees, gevogelte - kalkoen, fazant en Mechelse Koekoek.

      € 13,91 incl. BTW | Klik hier voor de volledige productfiche

 

  • (IT) Az. Guerrieri - Galileo Riserva - Colli Pesaresi DOC - Sangiovese | 2010

      Ideaal voor wild - hazenrug, steak, lam - navarin en moussaka.

      € 14,22 incl. BTW  | Klik hier voor de volledige productfiche

Wild van Wijn? Lees hier het artikel uit VAB-magazine.

Bierbeekstraat 21 - 3052 Blanden (vlakbij Leuven)
Tel: +32(0)16 40 10 28 - Fax: +32(0)16 40 91 00 - E-mail: wijnen@dulst.be
created and supported by www.xelos.be